top of page

OVER THE HOSTS ENTERTAINMENT AGENCY

The Hosts Entertainment Agency is een Nederlands entertainment bureau die zich richt op zorginstellingen en evenementenbranche. The Hosts beschikt over een groot netwerk met getalenteerde spelbegeleiders, hosts/hostesses en artiesten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, optredens, voorstellingen, presentaties, clubavonden en dinner shows. Onze talenten zijn voornamelijk HBO-afgestudeerden uitvoerend artiesten met ieder een eigen unieke karakter. 

 

The hosts heeft een missie: "Mensen verwonderen, door creatie en innovatie, om zo professionele artiesten een toneel te bieden". Hoe we dat doen? Door  nieuwe concepten of op maat gemaakte spellen te creëeren. Wij hebben ervaring met recht-toe-recht-aan als chic en high end. Onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven, maar we werken ook samen met organisaties voor terugkomende concepten. 

 

Na de start van The Hosts in 2017 hebben wij een vast klantenbestand waarvoor wij de beste talenten inzetten en waarvoor wij de leukste concepten bedenken, maken en uitvoeren. The Hosts bedenkt, creëert, produceert en promoot de ultieme beleving. 

Heb je nog een vraag of wil je ons gewoon een berichtje sturen?

Stuur ons een berichtje.

19df3f79-c600-44ab-8058-5a44f37d8a7c.JPG
d88a0571-3868-462a-9e20-093f609392f4.JPG
bottom of page