OVER THE HOSTS ENTERTAINMENT AGENCY

The Hosts Entertainment Agency is een Nederlands entertainment bureau die zich richt op de evenementen branche. The Hosts beschikt over een groot netwerk met getalenteerde spelbegeleiders, hosts/hostesses en artiesten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, optredens, voorstellingen, presentaties, clubavonden en dinner shows. Onze talenten zijn voornamelijk HBO-afgestudeerden uitvoerend artiesten met ieder een eigen unieke karakter. 

 

The hosts heeft een missie: de zintuigen prikkelen van ieder mens om een fenomenale dag, middag of avond te beleven. Hoe we dat doen? Door bijvoorbeeld het creëren van nieuwe concepten of op maat gemaakte spellen. Wat een uitje een stuk spannender maakt en waar mensen gewoon blij van worden. Wij hebben ervaring met recht-toe-recht-aan als chic en high end. Onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven, maar we werken ook samen met organisaties voor terugkomende concepten. 

 

Na de start van The Hosts in 2017 hebben wij een vast klantenbestand waarvoor wij de beste talenten inzetten en waarvoor wij de leukste concepten bedenken, maken en uitvoeren. The Hosts bedenkt, creëert, produceert en promoot de ultieme beleving. 

Heb je nog een vraag of wil je ons gewoon een berichtje sturen?

Stuur ons een berichtje.

© 2020 THE HOSTS ENTERTAINMENT AGENCY is onderdeel van WMA Group. Vragen?  info@thehosts.nl Tel: 020 750 00 50 / 06 36 01 3412

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
156172199360198991.png