ROZE-CAFE SHOW

Interactieve quiz met live-muziek en dragqueen

Dit concept is een muzikale quiz in combinatie met een dragqueen die de middag host en een ijzersterke zanger of zangeres die de meest prachtige muzikale fragmenten ten gehore zal brengen. De dragqueen zal de mensen ontvangen en tevens het aanspreekpunt zijn van de middag. Tijdens de muzikale quiz wordt er een fragment van het nummer gezongen door de zanger of zangeres. Vervolgens wordt door de dragqueen een vraag gesteld. Op deze manier kan het publiek genieten van de entertainment, een leuke prijs winnen, meezingen en op een interactieve manier deelnemen aan de middag. Ook is er de mogelijkheid om gewoon te kijken en te luisteren naar de optredens. Dit concept is bedacht ten behoeve van de Roze loper voor Cordaan. De Roze Loper heeft als doel de sociale acceptatie en inclusie van LHBTI's in zorg- en welzijn instellingen te bevorderen.

Dit concept is inclusief techniek, volledige ondersteuning op locatie, een professionele dragqueen (incl. lip sync optreden), een professionele zanger/zangeres en quiz materialen.

© 2020 THE HOSTS ENTERTAINMENT AGENCY is onderdeel van WMA Group. Vragen?  info@thehosts.nl Tel: 020 750 00 50 / 06 36 01 3412

Algemene voorwaarden Agency - Algemene voorwaarden Concepten - Privacy statement

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Vimeo Icon
156172199360198991.png